Video thumbnail. Click to play
Click To Play

De mensen van Common crafts hebben al informatieve korte video’s gemaakt over ‘Wiki’s in plain English‘ en ‘Rss in plain English‘ en vrij toevallig vond ik vandaag hun recentste video over ‘Social Networks in plain English’. Als eerste introductie heel geschikt voor het begrijpen wat een social networks is. vanzelfsprekend blijven in het 1 minuut 48 seconden durende filmpje heel wat vragen onbeantwoord, maar voor iemand die helemaal niet begrijpt waarom Social Networks (SN) in allerlei vormen zo’n opmars maken onder tieners, dertigers, collega’s, muzieliefhebbers, fotografen, nou ja, iedereen dus, hier een allereerste uitleg wat een social network precies is.

Via Ecritures

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.