Maya Island SnapshotMaya, één van de meest bezochte Nederlandse sims op Second Life werkt sinds kort samen met Our Virtual Holland (OVH – een partnerproject op SL op initiatief van ING). Per 18 oktober verhuisde de Maya community naar een eiland naast OVH. Maya-eigenaar Titatovernaar Balder zag zijn eiland vanaf OVH4 opkomen uit de mist. Een historisch moment, dat hij natuurlijk op film heeft gezet.De plannen voor de verhuizing ontstonden zomer 2007. Jolanda RiversRunRed, voormalig communitymanager van OVH en Damien Simons van de Maya community, zijn de initiatiefnemers voor de verhuisplannen. Beide partijen zijn erg blij met de verhuizing. Titatovenaar Balder: “De Maya community krijgt met OVH meer ruimte voor alle creatieve ideeën en ondernemende plannen die we nog hebben. Maya is namelijk meer dan alleen een club: je kunt in ons mooie bos rondlopen en we hebben een 3D doolhof onder het bos waar je in kunt verdwalen”. Aluna Aabye van OVH: “Wij zijn erg blij met alle traffic die vanaf Maya kan uitwaaieren over OVH. Maya heeft bewezen veel voor de community te doen en dat waarderen mensen!”.

Momenteel bouwt Maya druk aan allerlei manieren om vanaf het eiland van Titatovernaar op het ‘vaste’ land van Our Virtual Holland te komen. Binnenkort kunnen de bezoekers van Maya via een brug, een deltavlieger, de boot en natuurlijk ook met een ouderwetse teleport OVH bezoeken.

Om de dinsdag heeft Our Virtual Holland een virtuele borrel. Iedereen is welkom om kennismaken te maken met de community van OVH. Op dinsdag 30 oktober vanaf 20.30 vieren we de komst van Maya naar OVH met een groot feest met live DJ’s. Iedereen is welkom op Maya via slurl: http://slurl.com/secondlife/maya/163/66/24

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.