Het gaat financieel goed met Second Life zoals is te zien in dit interview met Bill Gurley, venture capitalist en general partner bij Benchmark Capital en lid van de board of directors van Linden Lab, waarin hij aangeeft dat het bedrijf 5 miljoen dollar omzet per maand (!) maakt. Het is een van de snelst groeiende bedrijven waar Benchmark ooit bij betrokken is geweest als venture capitalist. Hij vertelt ook dat 32% van de inwoners van Second Life maar uit de Verenigde Staten komt en dat dat ook vrij uniek voor een internetbedrijf is. Verder geeft hij ook nog een uitleg voor het feit dat een veel mensen niets van het aankleden van een avatar, virtuele producten en virtuele werelden begrijpen – erg grappig om te zien en ik kan me erg in zijn uitleg vinden. Hieronder de video:

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.