De band Duran Duran heeft een wedstrijd uitgeschreven om een eigen ‘mash-up’ video te maken met materiaal van de band voor de nieuwe single ‘Falling Down’. Hiervoor heeft de Nederlandse Jomado Laval samen met de Britse regisseur Mescaline Tammas een bijzonder mooie machinima film ingestuurd, volledig opgenomen in Second Life met beelden van de videoclip. Als je goed kijkt, herken je veel locaties uit Second Life – o.a. Extropia Core, Maya, MetaXpand en nog vele anderen. Hieronder de video:

De premiere van deze video wordt maandag 7 januari gevierd in Club Maya (slurl) vanaf 21:00u. Enkele stills van de video en foto’s van de making off (met dank aan Edap) hieronder:

duran mashup beachduran bandduran maya beachduran maya beach 2

Ik ben zelf ook deels betrokken geweest bij de realisatie van de machinima film en je ziet mijn avatar ook als figurant in een paar shots. Herkent iemand mijn avatar? En nee het is niet het konijn 😉 – ben benieuwd naar een reactie in de comments 🙂

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.