buzzawards 2007 logoAfgelopen dinsdagavond was ik toevallig met een relatie bij de uitreiking van de Buzzawards 2007 verzeild geraakt in Pand Noord in Amsterdam. De Buzz Award wordt uitgereikt in verschillende categorieën aan het meest ‘buzzable’ product van het jaar en dit alweer voor het derde jaar op rij. Dit jaar is de Nintendo Wii met 25,9% van de stemmen de winnaar en liet daarbij Hyves (nummer 2) en de film ‘Alles is Liefde’ (nummer 3) achter zich in de lijst. Voor 2008 schijnt met name de nieuwe Nintendo Wii Fit de grote kanshebber te zijn.

buzzawards 1buzzawards 2

De award is een intiatief van het bedrijf Buzzer dat mond-tot-mond reclame verzorgd voor bedrijven. Er schijnen enorm veel ‘buzzers’ in Nederland en België rond te lopen die de opdracht krijgen om over allerlei producten te praten. Tijdens de uitreiking vroeg ik me af in hoeverre je dit ook naar een online concept kan vertalen, de ‘online-buzzers’: even krabbelen op een hyves profiel over een product of dienst, of een reactie op een weblog neerzetten. Lijkt me interessant voor de online vindbaarheid van deze producten en diensten…

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.