Onderstaande video van het Georiga Institute of Technology geeft een goed beeld van augmented reality toegepast in combinatie met Second Life. In het artikel over Networked Virtual Environments schreef ik al eerder over de verschillende indelingen van het gebruik van virtuele werelden waarvan augmented reality er één is. De SL viewer is hiervoor aangepast op basis van de open-source code om de beelden uit SL te combineren met de webcam beelden uit de fysieke realiteit.


Via NewWorldNotes
Update: nog een video over augmented reality met een mobiele telefoon.

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.