elearning congresVandaag was ik gastspreker op het Nationale E-Learning Congres om te spreken over virtuele werelden en e-learning. Virtuele werelden zijn ideaal om bepaalde vaardigheden te leren en ook zeker geschikt voor e-learning. Een aantal voorbeelden:

Mijn eigen ervaringen met e-learning heb ik opgedaan bij de realisatie van verschillende projecten in Second Life voor grote merken. Niet alleen hebben de teamleden elkaar zaken geleerd, ook de klanten zijn op deze manier in-world getraind.

Als je hier zelf mee wilt experimenteren dan hoef je geen groot budget te hebben. Er zijn (gratis) open-source tools zoals SLoodle of goedkope tools aanwezig voor bijvoorbeeld het geven van presentaties. En verder kan simteach of de simteach wiki een goede start zijn voor e-learning in virtuele werelden zoals There en Second Life.

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.