Gisteravond vond in de Balie in Amsterdam de eerste Nederlandse Virtual Worlds Meetup plaats waarbij zo’n 30 mensen aanwezig waren om in een informele sfeer met elkaar kennis te maken en kennis te delen over virtuele werelden. De avond is door Joja Dhara en Ze Moo georganiseerd en van een deel van de avond zijn live beelden uitgezonden in Second Life.

Het thema voor deze eerste meeting was ‘Meet the avatar’ en het is de bedoeling dat de avonden op regelmatige basis worden gehouden elk met een nieuw thema over verschillende virtuele werelden. Verschillende bedrijven, kunstenaars, bloggers en andere geïnteresseerden die zich met virtuele werelden bezig houden, waren aanwezig, o.a. Veejay Burns van Sogeti/Mindblizzard Blog, Roy Cassini van Digado, de bloggers van Metaplaces, David de Nood van EPN/Platform Virtuele Werelden, Bart van Dutch Exchange,  Jce Emoto van DFM RTV INTSandwoman Petion, Ollie Kubrick van Unreal Design, mensen van ING/Our Virtual Holland, Philips Design, IBM, KPN, Tressis, Vesuvius Group en uiteraard ook van de Balie.

Al met al een inspirerende avond en een goede eerste meeting die veel beloofd voor de toekomst.

vwmeetup.jpg

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.