In het laatste kwartaal van 2007 is een bedrag van 425 miljoen Amerikaanse dollars geïnvesteerd in bedrijven die werken met virtuele werelden. Dit maakte Virtual Worlds Management vandaag bekend. 50 miljoen dollar van dit bedrag is gebruikt voor de overname van Multimap door Microsoft + Thinglefin door BigFish Games. Met een investering van 300 miljoen was Providence Equity Partners de grote geldschieter (ZeniMax Media). De investeringen worden gedaan omdat online gaming en virtuele werelden steeds populairder worden (via SecondLifeCrew). KZero vermeld verder dat er inmiddels totaal 173,61 miljoen geregistreerde virtuele wereld gebruikers zijn.

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.