Hieronder een overzicht van mijn mooiste 5 locaties in Second Life van dit moment:

1. Midian City

midian city

Midian City is een roleplaying omgeving in SL in een cyberpunk stijl. De city omvat twee eilanden en bestaat al geruime tijd in Second Life maar op de een of andere manier lijkt het alsof veel mensen de eilanden nog niet ontdekt hebben. De reden is waarschijnlijk de roleplaying activiteiten op de eilanden. Ik heb altijd een ‘Midian City Dweller’ grouptag geselecteerd, anders denken ze dat je meedoet aan de roleplaying 🙂 Meer achtergronden en foto’s over Midian City of bezoek Midian City (slurl) in SL.

2. Straylight van Kriss Lehmann

straylight

De ongelovelijk mooie sculptie bomen van Kriss zijn hier te bekijken en te koop in zijn Botanical Shop of Sculpted Trees. Meer foto’s van Straylight op flickr van deze mooie locatie of bezoek Straylight (slurl) in SL.

3. The Far Away – AM Radio

The Far Away

Het lijkt alsof je in een enorm groot graanveld staat op deze locatie. Het betreft hier eigenlijk maar een heel klein deel van het eiland waar een zeer levensechte sfeer is neergezet door AM Radio, een medewerker van IBM die dit in zijn vrije tijd heeft gerealiseerd. Er zijn veel ‘geheime’ plekken te ontdekken op dit stukje door op objecten te klikken die aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld de oude locomotief. Meer foto’s van The Far Away op Flickr of bezoek The Far Away (slurl) in SL.

Voor de nummers 4 en 5:

4. Tableau

Tableau

Het Tableau eiland bestaat uit winkels in een bijzondere stijl waarvan sommige winkels er bewust wat vervallen uitzien. In het park zijn naast mooi vormgegeven beelden ook bomen uit Kriss Lehmann’s Botanical Shop of Sculpted Trees aanwezig. Ergens doet de stijl van de huizen me denken aan New Orleans. Bezoek Tableau (slurl) in SL.

5. Starax Stakosky
Starax

De ongelovelijke mooie beelden van Starax hebben inmiddels een bijna mythische status. De belangrijkste reden daarvoor is de verdwijning van Starax uit Second Life. Naast zijn beelden is hij wellicht nog wel meer bekend om zijn ‘magic wand’, zijn toverstaf waarmee je o.a. buffels, aanstormende treinen, vrachtwagens, watermassa’s in een keer naar voren kon toveren. De magic wand kostte 10.000L$ en is niet meer te krijgen omdat de magic wand niet overdraagbaar is en niet meer te koop. Hierdoor zijn ook sommige van zijn beelden collectorsitems geworden, prijzen varieren van 50USD tot wel 400USD (!). Bezoek de beelden van Starax Statosky (slurl) in SL.

Er zijn veel speculaties over waar Starax gebleven zou zijn, sommigen dachten dat hij een medewerker van Linden zou zijn geworden. Sinds een aantal maanden duiken er weer nieuwe werken op bij Rezzable Collectors Gallery (slurl) die wel heel erg lijken op de stijl van Starax. De maker van deze beelden is Light Waves en na aandringen van enkele volhardende personen heeft Light Waves toegegeven dat hij inderdaad de persoon is achter Starax. De reden van zijn lange verdwijning is echter nog steeds een raadsel. Hieronder een van zijn nieuwe beelden te zien bij Rezzable:

Light Waves

En de runner up:

6. Maya Forest & Labyrinth
Maya Forest en Labyrinth
Op het Maya eiland dat inmiddels aan Our Virtual Holland ligt, is dit bos te bekijken. Wanneer je echter door het vijvertje naar beneden valt, kom je in een drie dimensionaal (!) doolhof terecht. Bezoek Maya forest/labyrinth (slurl) in SL.

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.