Armin van Buuren in Habbo Hotel

DJ Armin van Buurende beste DJ ter wereld – gaat voor de Postbank een virtueel optreden verzorgen in Habbo Hotel. Hiermee viert de Postbank dat in de afgelopen maanden meer dan één miljoen jonge bezoekers in de Bizznizz Lounge in Habbo Hotel zijn geweest.

Het virtuele optreden van Armin van Buuren is op woensdag 6 februari gelijktijdig voor iedereen te beluisteren via Habbo Radio. Het optreden begint om 17.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De DJ-set van Armin is na afloop nog twee weken te beluisteren via Habbo Radio.
Voorafgaand aan het optreden van Armin van Buuren kunnen ondernemende bezoekers aan de Bizznizz Lounge vragen stellen aan Armin. Van 16.00 uur tot en met 17.00 uur kunnen Habbo’s met Armin chatten. Naast de chat organiseert Habbo in samenwerking met de Postbank en Armin van Buuren ook een kennisquiz en een Pixelart-competitie. In deze competitie wordt aan Habbo’s gevraagd om een cd-hoes te ontwerpen voor Armin. De deelnemers maken kans op een zeldzame Habbo Draaitafel, een vip-badge voor het optreden in de Bizznizz Lounge en door Armin gesigneerde cd’s.

Via Adforesult

Update: bekijk de video van het evenement

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.