habbo hotel hollywoodHabbo Hotel is een partnership aangegaan met William Morris Agency (WMA), een van de oudste en grootste talent agencies van Hollywood. Onderdeel van de deal is het promoten van de beroemde sport en entertainment clienten van WMA in Habbo Hotel en nieuwe promotionele partnerships voor Habbo in Hollywood.

Inmiddels zijn er zo’n 8 miljoen tieners actief in deze virtuele wereld waarvan 1,3 miljoen uit de Verenigde Staten. Naast het partnership met WMA heeft Habbo ook een partnership met Paramount Digital gesloten. Hierdoor worden virtuele karakters en virtuele producten gepromoot van Paramount films.

Zie ook Armin van Buuren in Habbo Hotel

Via persbericht

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.