Het Multiverse Network toont op de Game Developers Conference in San Francisco eind februari een publieke demo van Virtual Times Square, gebouwd door Rivers Run Red. De demo is gemaakt om nieuw ge├»ntegreerde technieken te laten zien, zoals Flash en YouTube video support, webpagina’s en nieuwe generatie licht technieken.

Een van de andere grote voordelen van de Multiverse server technologie is dat maar liefst 1500 avatars tegelijkertijd op een simulator aanwezig kunnen zijn, in tegenstelling tot bijv. Second Life met maximaal 80 avatars per simulator.

Hieronder de demo video van Virtual Times Square:

Via KurzweilAi.net

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.