Hello Kitty Online Logo

UPDATE mei 2009: Hello Kitty World is voorlopig gesloten, Sanrio komt in 2009 met een (mogelijk) vervolg.

—-

Wederom een nieuwe virtuele wereld voor kinderen: Sanrio Digital heeft aangekondigd dat de closed beta voor Hello Kitty World net gestart is en dat de lancering waarschijnlijk ergens in het derde of vierde kwartaal in 2008 zal plaats vinden.

Inmiddels hebben zich meer dan 40.000 mensen aangemeld voor de gesloten beta test. Ook bij Hello Kitty Online zal de merchandising van Hello Kitty geïntegreerd worden in de virtuele wereld net als bijv. bij Barbie Girls. Hello Kitty Online wordt waarschijnlijk een van de grootste lanceringen van een nieuwe virtuele wereld in 2008.

hello kitty online screenshot 1 hello kitty online screenshot 2

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.