Maandagavond 26 februari was ik bij de First Fusion modeshow in de Balie in Amsterdam georganiseerd door The Artist Advice. Tegelijkertijd was er in Second Life een modeshow georganiseerd door Ewing Fashion Agency met creaties van de modeontwerpers Nicky Ree, Aphrodite Outlander, Sysy Chapman en EFA Design Awards finaliste Indira Bekkers.

Buiten voor de ingang van de Balie lag een rode loper met aan het einde daarvan een scherm voor het raam van de Balie waarop de Second Life modeshow werd geprojecteerd. Ik was in de veronderstelling dat het om een crossreality evenement zou gaan (zoals bijv. het concert van 16Down in Paradiso en in Second Life waar ik bij betrokken ben geweest) waarbij de beelden van de Balie in Second Life zouden worden getoond en de beelden van Second Life in de Balie. Alleen dit laatste was het geval helaas, wellicht een idee voor de volgende keer. De modellen hadden in Second Life en in Amsterdam wel dezelfde creaties aan uit de nieuwe collectie van Femis Fashion zoals ook is te zien op onderstaande foto’s:

First Fusion De Balie 0 First Fusion De Balie 1 First Fusion De Balie 2 First Fusion De Balie 3 First Fusion De Balie Second Life


Second Life foto’s van Tillie Ariantho

Zie ook de video van AT5 Nieuws en  Meta.Live.Nu (verantwoordelijk voor de Second Life streaming)

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.