Het Congres van de Verenigde Staten organiseerde gisteren een hoorzitting (video) waarbij Virtuele Werelden uitvoerig werden besproken. Ook Philip Rosedale van Linden Lab was gevraagd om te komen, hij gaf onder andere een demonstratie van de Second Life virtuele wereld. De congresleden hadden een reeks vragen voor de ex-CEO klaar waarbij thema’s als id-identificatie, fraude, child safety en terrorisme aan bod kwamen.

Ook Collin Paris van IBM research en Larry Johnson, CEO bij het New Media Consortium gaven enkele voorbeelden waarbij men kon aantonen dat virtuele werelden veel te bieden hebben op het gebied van educatie, technologie en zakelijke toepassingen.

Het congres had veel lof voor virtuele werelden en hun mogelijkheden maar met name op het gebied van veiligheid zijn een groot aantal kritische vragen gesteld.

Via Secondlifecrew.be

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.