GoSupermodelAl eerder experimenteerde Rabobank met WhyRobbieRocks en sinds twee weken is Rabobank nu ook actief in goSupermodel, een avatar based community voor meisjes tussen de 12 en 17 jaar dat wel iets weg heeft van Habbo Hotel. De site heeft maandelijks 243.000 unieke bezoekers die gemiddeld meer dan 200 keer per maand aanloggen en per sessie 22 minuten online besteden.

Via de chatbot Yvette kunnen de meiden vragen stellen aan de bank. Deze ‘jongerencoach’ is ook al te benaderen via SMS, MSN, Hyves en Live spaces en nu dus ook via goSupermodel. De resultaten van vijf dagen na de start zijn veelbelovend:

  • Yvette heeft 5.881 mails ontvangen
  • 25.901 chatsessies gevoerd met de meiden
  • 44.305 bezoeken in het Rabobank kantoor

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.