crossreality club tabac

Zaterdagavond 28 juni vindt in drie zalen in De Balie in Amsterdam een crossreality event plaats in verband met het rookverbod in de horeca vanaf 1 juli. Vanuit de zalen van De Balie (bij het Leidseplein in Amsterdam) wordt een live registratie van CLUB TABAC gestreamd naar videoschermen in Second Life. En ook omgekeerd: in De Balie wordt het CLUB TABAC feest in Second Life rechtstreeks geremixt op diverse grote video beams.

Het veelzijdige programma bestaat uit debatten, bands en DJ’s van 20:00 tot 04:00. Met o.a. DJ’s Mark the Machine & Dynamite Dave, The Unbearable Light DJ’s, DJ Damien.S, The Conservatives, The Nicoteens. Bekijk het volledige programma.

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.