Lezers van Totaal TV, de televisiegids van Veronica Publishing, kunnen nu hun televisiegids verrijken met 3D-objecten of video’s. Zij houden de televisiegids voor de webcam van hun eigen computer. De afbeeldingen veranderen op het beeldscherm in video’s of worden zichtbaar in 3D. Augmented Reality voegt 3D-objecten en video’s toe aan live beelden. Lezers die bijvoorbeeld het artikel over Ilse DeLange voor hun webcam houden, zien op hun beeldscherm hun eigen artikel terug (als een spiegel als het ware). Er komt echter iets bij. In dit beeld verandert een afbeelding uit het artikel in een video van ‘the making of’ van het nieuwe album ‘Incredible’. (via MF)

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.