Frenzoo – een 3D fashion en lifestyle community – is sinds december 2008 nu ook actief in Nederland, als eerste land na Hong Kong. Het bedrijf heeft ook de interesse van de oprichters van Skype gewekt die een investering in het bedrijf hebben gedaan.

Frenzoo

Bij Frenzoo kan je gratis een eigen Ztylist aanmaken – een avatar die je zelf kan aankleden, voorzien van accessoires en make-up en haar. Het is ook mogelijk om eigen kleding en accessoires te ontwerpen of te kopen in één van de shops.
Om kleding en accessoires te kunnen kopen heb je zogenaamde coins nodig, deze kan je op verschillende manieren verdienen. Je kan bijvoorbeeld aan ontwerpwedstrijden meedoen. Verder kunnen de echte creatieve communityleden VIP member worden waarmee je dan als echte fashion designer al je ontwerpen kan verkopen in je persoonlijke shop.

Frenzoo richt zich op meiden tussen de 15 en 25 jaar met interesses in mode en lifestyle.

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.