Dat er met virtuele werelden goed geld is te verdienen, is al langer bekend. Net als het feit dat de ‘spelers’ in virtuele werelden veel geld uitgeven aan virtueel vastgoed of andere virtuele producten. Maar de verkoop van een virtueel ruimtestation voor 228.000 euro in Entropia Universe is wel heel bijzonder.
entropia universe

Terugverdienen

In het ruimtestation mag de eigenaar belasting heffen en producten verkopen aan andere spelers waarmee de investering terugverdient zou kunnen worden. In 2004 werd er al eens een eiland verkocht voor 26.500 dollar wat vervolgens door de eigenaar binnen een jaar al weer is terugverdiend. Sterker nog, hier verdient de eigenaar nog steeds aan.

Via persbericht

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.