Vandaag las ik een column in de Adformatie van Ruud De Langen over de advertentie campagne van Google Chrome. Hieronder een aantal quotes:

  • “Een lap onleesbare tekst op een abri waar je u tegen zegt”
  • “Op de billboards kon u net zoveel van de boodschap lezen als Stevie Wonder”
  • “De krantenadvertenties waren complete cryptogrammen”

Lees de volledige column (op papier) om helemaal over de vloer te rollen van het lachen…. of te huilen uiteraard. Ik vind het bizar om te zien dat Google – dominant in de online (search) advertising markt – zo’n inconsequente en slechte campagne offline kan neerzetten. Tijd om de eigen Google Optimizer door deze campagne heen te halen lijkt me! 🙂

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.