Het lijkt er op dat Google het nieuwe design voor de Google zoekmachine definitief aan het uitrollen is. Tijdens een controle van wat posities voor een Duitse klant, zag ik het volgende resultaten overzicht voorbij komen (klik voor groot):
nieuwe google design
Ik heb een paar resultaten eruit geknipt zodat je alles goed kan zien. Het volgende valt me op:

  • Groter logo
  • Grotere zoek button
  • De opties balk aan de linkerkant staat standaard aan waarbij het handige Google Wonderwheel nu ook meteen zichtbaar is
  • De paginanummering met de Goooogle letters zijn groter (en gepimpt?)
  • Het invoerveld voor de zoekopdracht lijkt standaard groot te staan

In mijn ogen doet het ook wel sterk aan de zoekresultaten van Bing.com denken.
Wat vind jij van het nieuwe design en ben je dit ook al tegen gekomen?

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.