Het ebook over zoekmachine optimalisatie dat ik samen met Alex Vermeule schreef, is uit en jij maakt kans om het ebook te winnen!

Hoe doe je mee? Het enige dat je hoeft te doen om aan deze actie deel te nemen, zijn de volgende twee dingen:

  1. Volg @onlinesucces op Twitter
  2. Tweet het volgende bericht naar jouw ‘followers’:

Net meegedaan aan actie om ‘SEO Succesgids’ te winnen. Ook kansmaken? Volg @onlinesucces en RT! http://bit.ly/os6-actie

Lancering Online Succes

online succes

Tegelijkertijd met het uitkomen van het ebook is ook het platform OnlineSucces.nl live gegaan: de online marketing gids voor ZZP’ers en MKB’ers om meer rendement uit je online activiteiten te halen! Ondernemers blijven via de website van Online Succes op de hoogte van actuele en praktische informatie over onder andere online marketing, zoekmachineoptimalisatie, website realisatie en tekstschrijven voor internet (web copywriting). Ze kunnen hier terecht voor een online marketing cursus, seminars, boeken en coaching.

Over

Als internet marketeer hou ik mij graag bezig met het realiseren van meer klanten en meer omzet via internet. Wil je ook succesvoller worden met online marketing? Neem dan contact met mij op of volg me via twitter of op Google+.